Ombytning & returnering

Ombytning / returnering

Ombytning og returnering

Jeg har modtaget min ordre, men produktet er beskadiget?
Pak produktet forsvarligt ind og returner det til os. Ved returnering af et beskadiget produkt sender Artisan Treasure et nyt produkt gratis.

Hvordan bytter jeg et produkt?

Hvis du ønsker at returnere et eller flere produkter, skal du returnere pakken senest to uger efter modtagelse af den. Når du returnerer et produkt, så send os en e-mail inden hånden på hello@artisantreasure.dk. Forsendelsesomkostninger vil være for egen regning. Vi behandler alle returneringer så hurtigt som muligt.

Hvordan får jeg en refusion?

Når vi har modtaget din returpakke, sender vi dig en e-mail-meddelelse om, at vi har overført mængden af ​​de modtagne produkter. Alle tilbagebetalinger vil blive foretaget til den oprindelige betalingsmetode. Forvent venligst 2-5 hverdage, før tilbagebetalingen vises på din konto. Ved at bruge MasterCard har du muligvis en kreditaftale, som betyder, at tilbagebetalingen først vises ved næste kreditperiode. Din kortudsteder eller bank vil have flere oplysninger om dette. Tjek venligst din spam-mappe, hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail.